SIKEREK A TRAIN2TALK HASZNÁLATÁVAL
 

Négy éve keresem ezt a terméket, de nem volt. Amikor úgy döntöttem ki is próbálom az oktató részt, a bevezetésig jutottam. Azért, mert ott annyi dolgot megértettem, amit korábban nem értettem, még a magyar nyelvtanban is, hogy ez kissé lesokkolt. Nagyon tetszett. Aztán elkezdtem az angol részt. Rettentően játékos, egyszerű, és pillanatokon belül ragadt rám a tudás. Nagyon elégedett vagyok vele! És azt üzenem azoknak, akik azt mondják, hogy léteznek ingyenesen letölthető programok is, hogy: igen léteznek. Mint ahogy autóban is rengeteg féle létezik. De azért nem mindegy, hogy mibe ülsz. Ha választhatsz egy Trabant vagy egy Aston Martin között, melyiket választod? (É. J.)

 

Szeretném megosztani veletek, hogy teljesen le vagyok nyűgözve. Én korábban rengeteget tanultam angolt (és németet is), nagyon sok pénzt és időt áldoztam rá. Angolból lett ugyan nagy nehezen egy Pitman középfokú írásbeli nyelvvizsgám, ez azonban 20 éve volt, és most sem mernék egyedül angol nyelvű környezetbe menni. Tanultam hagyományos módon iskolákban, magántanároknál, személyesen és Skypeon, jártam mindenféle nyelviskolákba. Tegnap este a nyelvtani részben találtam olyan infót, amit eddig még sosem hallottam, de ami a csodálatos számomra, hogy valóban úgy magyarázzátok, hogy a „hülye” is megértheti. Emellett eszméletlen jól be van gyakoroltatva. Persze, nem tudhatom, hogy akkor is ezt érezném-e, ha egy teljesen idegen nyelvet kezdenék vele tanulni, de valahogy azt érzékelem, hogy igen. Szóval, lelkesebb vagyok, mint valaha, gratulálok hozzá, és nagyon hálás vagyok, hogy beletettétek azt a rengeteg munkát, időt és energiát, amivel létrehoztátok ezt. Már a gyerekeim is itt toporogtak, hogy ők is használhassák ... 8 és 12 évesek. (H.L.)

 

Sziasztok! Be tudtam lépni a Train2Talk oldalra. Én nem a fiatal korosztályhoz tartozom, de kedvet kaptam a nyelvtanuláshoz! A bevezető is érthető, világos, könnyen tanulható. A nyelvtanulás is ugyanilyen érthető, könnyen "fülbemászó" lesz. Alig várom, hogy el tudjam kezdeni. (P. K.)

 

Heelló !!!

Nagyon tetszik!!!! 

Gratulálok !!!!

(I.D.)

 

Csak köszönetet tudok mondani ehhez a fantasztikus tanulói programhoz! Amióta üzemel a program, nem kell magamat unszolnom, hogy rávegyem magam a tanulásra! Élvezem a tanulást! Teljesen érthetően elmagyarázza a nyelvtani részt! Pedig mindig is utáltam a nyelvtant! :D És most végre értem!! Ez nagyon jó! Mindig sikerélményem van, akárhányszor elkezdem a tanulást, így mindig várom, mikor tudok tanulni ismét! (É.A.)