Testimonials


Read some of the comments from our satisfied members below.Sziasztok! Be tudtam lépni a Train2Talk oldalra. Még csak a bevezetést volt időm elolvasni.
Ennek alapján is viszont azt tudom mondani, hogy kedvet kaptam a nyelv tanuláshoz. Nem a fiatal korosztályhoz tartozom, és el kell mondanom, hogy elsősorban üzleti szempontból léptem be.

Eddig is tudtam, hogy ez egy nagyon jó üzlet lesz, de most úgy látom, hogy még attól is jobb.

A bevezető is érthető, világos, könnyen tanulható. A bemutatók alapján azt is tudom, hogy a nyelv tanulás is ugyan ilyen érthető, könnyen "fülbe mászó" lesz. Alig várom, hogy el tudjam kezdeni.

Köszönöm a munkátokat! Nagyon sok sikert kívánok nektek, nekünk, mindenkinek, aki itt van!

P. KatiSzuper lett a termék ,Ági!Sziasztok!
Csak köszönetet tudok mondani ehhez a fantasztikus tanulói programhoz és az üzlethez! Amióta üzemel a program, nem kell magamat unszolnom, hogy rávegyem magam a tanulásra! Élvezem a tanulást! Teljesen érthetően elmagyarázza a nyelvtani részt! Pedig mindig is utáltam a nyelvtant! :D És most végre értem!! Ez nagyon jó! Mindig sikerem, és nyereségem van akárhányszor elkezdem a tanulást, így mindig várom, mikor tudok tanulni ismét! Így tudom ajánlani az ismerőseimnek is, akiknek nehézséget okoz a tanulás, hogy ezzel a programmal, könnyebben tud tanulni! Az üzleti része is nagyszerű! És azon vagyok, hogy minnél több embernek meg tudjam mutatni, és csatlakozzon hozzánk! Nekem ez az üzlet teszi lehetővé a szabadságomat, a függetlenségemet, hogy ne dolgozzak gyárakban életem végéig, mert abból már nagyon elég volt! :D Szóval köszönöm Nektek ezt a nagyszerű lehetőséget!!!Szeretném megosztani veletek, hogy teljesen le vagyok nyűgözve. Az első pillanattól hívott ez a lehetőség, eddig azonban főleg az üzleti részétől voltam rendkívül lelkes. Most, hogy tegnap este hozzáfértem magához a képzési programhoz, már nem is tudom, hogy minek örüljek jobban. Este végigmentem az első, ma reggel a második leckén. Én korábban rengeteget tanultam angolt (és németet is), nagyon sok pénzt és időt áldoztam rá. Angolból lett ugyan nagy nehezen egy Pitman középfokú írásbeli nyelvvizsgám, ez azonban 20 éve volt és most sem mernék egyedül angol nyelvű környezetbe menni. Tanultam hagyományos módon iskolákban, magántanároknál személyesen és Skypeon, jártam Alfárium nyelvstúdióba, Brainturbó és Lite nyelviskolákba, kiemelve csak ezeket a többi közül. Tegnap este a nyelvtani részben találtam olyan infót amit eddig még sosem hallottam, de ami a csodálatos számomra, hogy valóban úgy magyarázzátok, hogy a hülye is megértheti. Emellett eszméletlen jól be van gyakoroltatva. Persze, nem tudhatom, hogy akkor is ezt érezném-e, ha egy teljesen idegen nyelvet kezdenék vele tanulni, de valahogy azt érzékelem, hogy igen. Szóval, lelkesebb vagyok a komplett programmal kapcsolatban mint valaha, gratulálok hozzá és nagyon hálás vagyok, hogy bele tettétek azt a rengeteg munkát, időt és energiát, amivel létrehoztátok ezt. Már a gyerekeim is itt toporogtak, hogy ők ishad ... 8 és 12 évesek. Köszönettel: LillaGulyás Áginál 2015-ben egy teljes évig tanultam kezdő angolt a CEAS Főiskolán, heti 2 alkalommal.

Szerettem az Ági óráit, mert egyedi módszerrel tanít. Mindig aktívan részt vettem az óráin és minden órára elmentem személyesen, mert jó volt ott lenni és tanulni, gyakorolni Áginál az angolt.

Nagyon jó angol tanár. Játékos, érthető,könnyen követhető, begyakorlós módszer. Örülök, hogy az Áginál tanulhattam az alapokat, most pedig itt folytatom. Köszönöm Ági az alapokat az angol nyelvből.

Nagyon örülök, hogy létrehozták Ági és a férje ezt az online angol nyelvű nyelvoktató programot és vállalkozást, mert ezzel rengeteg embernek segíthetünk nyelveket tanulni megfizethető áron és ezen felül komoly pénzt is kereshetünk.
Köszönöm. Hálás vagyok a lehetőségért.

B. Katalin, egy szorgalmas diákHeelló !!!
Nagyon tetszik!!!!
Gratulálok !!!!!Négy éve kezdtem el online marketinggel foglalkozni, és az első dolog, amire rájöttem, hogy az online marketing nyelve az angol. Ha valaki nem beszéli az angolt, akár 90%-kal is kevesebb lesz a bevétele. Szóval négy éve tanulom kőkeményen az angolt... A második dolog, amit megtanultam az online marketingben, hogy ha szükségem van valamire, akkor ne csak megvegyem, hanem ha lehet keressek hozzá egy ajánlói programot. Négy éve keresem ezt a terméket, de nem volt. Ez az első, és emiatt már csak üzletileg is óriási az értéke... Amikor úgy döntöttem ki is próbálom az oktató részt, a bevezetésig jutottam. Azért, mert ott annyi dolgot megértettem, amit korábban nem értettem, még a magyar nyelvtanban is, és annyi dolgot tényleg megértettem, amiről úgy gondoltam, hogy értem, hogy ez kissé lesokkolt. Nagyon tetszett. Aztán elkezdtem az angol részt. Rettentően játékos, egyszerű, és piillanatokon belül ragadt rám a tudás. Nagyon elégedett vagyok vele! És azt üzemen azoknak, akik azt mondják, hogy léteznek ingyenesen letölthető programok is, hogy: igen léteznek. Mint ahogy autóban is rengeteg féle létezik. De azért nem mindegy, hogy mibe ülsz. Ha választhatsz egy Trabant vagy egy Aston Martin között, melyiket választod? Nos, ez a nyelvtanuló program nem egy trabant, ez egy Aston Martin. Ha gyorsan be akarod gyakorolni a nyelvtanulást, akkor ez kihagyhatatlan! Legyen Neked is annyi sikered és örömöd benne, mint ami nekünk van, akik már használjuk... Vagy legalábbis megpróbáljuk, mert sokszor a gyermekeink lógnak a programon, és nem engednek minket! :)