Testimonials


Read some of the comments from our satisfied members below.Gulyás Áginál 2015-ben egy teljes évig tanultam kezdő angolt a CEAS Főiskolán, heti 2 alkalommal.

Szerettem az Ági óráit, mert egyedi módszerrel tanít. Mindig aktívan részt vettem az óráin és minden órára elmentem személyesen, mert jó volt ott lenni és tanulni, gyakorolni Áginál az angolt.

Nagyon jó angol tanár. Játékos, érthető,könnyen követhető, begyakorlós módszer. Örülök, hogy az Áginál tanulhattam az alapokat, most pedig itt folytatom. Köszönöm Ági az alapokat az angol nyelvből.

Nagyon örülök, hogy létrehozták Ági és a férje ezt az online angol nyelvű nyelvoktató programot és vállalkozást, mert ezzel rengeteg embernek segíthetünk nyelveket tanulni megfizethető áron és ezen felül komoly pénzt is kereshetünk.
Köszönöm. Hálás vagyok a lehetőségért.

B. Katalin, egy szorgalmas diákHeelló !!!
Nagyon tetszik!!!!
Gratulálok !!!!!Szuper lett a termék ,Ági!Sziasztok! Be tudtam lépni a Train2Talk oldalra. Még csak a bevezetést volt időm elolvasni.
Ennek alapján is viszont azt tudom mondani, hogy kedvet kaptam a nyelv tanuláshoz. Nem a fiatal korosztályhoz tartozom, és el kell mondanom, hogy elsősorban üzleti szempontból léptem be.

Eddig is tudtam, hogy ez egy nagyon jó üzlet lesz, de most úgy látom, hogy még attól is jobb.

A bevezető is érthető, világos, könnyen tanulható. A bemutatók alapján azt is tudom, hogy a nyelv tanulás is ugyan ilyen érthető, könnyen "fülbe mászó" lesz. Alig várom, hogy el tudjam kezdeni.

Köszönöm a munkátokat! Nagyon sok sikert kívánok nektek, nekünk, mindenkinek, aki itt van!

P. KatiSzeretném megosztani veletek, hogy teljesen le vagyok nyűgözve. Az első pillanattól hívott ez a lehetőség, eddig azonban főleg az üzleti részétől voltam rendkívül lelkes. Most, hogy tegnap este hozzáfértem magához a képzési programhoz, már nem is tudom, hogy minek örüljek jobban. Este végigmentem az első, ma reggel a második leckén. Én korábban rengeteget tanultam angolt (és németet is), nagyon sok pénzt és időt áldoztam rá. Angolból lett ugyan nagy nehezen egy Pitman középfokú írásbeli nyelvvizsgám, ez azonban 20 éve volt és most sem mernék egyedül angol nyelvű környezetbe menni. Tanultam hagyományos módon iskolákban, magántanároknál személyesen és Skypeon, jártam Alfárium nyelvstúdióba, Brainturbó és Lite nyelviskolákba, kiemelve csak ezeket a többi közül. Tegnap este a nyelvtani részben találtam olyan infót amit eddig még sosem hallottam, de ami a csodálatos számomra, hogy valóban úgy magyarázzátok, hogy a hülye is megértheti. Emellett eszméletlen jól be van gyakoroltatva. Persze, nem tudhatom, hogy akkor is ezt érezném-e, ha egy teljesen idegen nyelvet kezdenék vele tanulni, de valahogy azt érzékelem, hogy igen. Szóval, lelkesebb vagyok a komplett programmal kapcsolatban mint valaha, gratulálok hozzá és nagyon hálás vagyok, hogy bele tettétek azt a rengeteg munkát, időt és energiát, amivel létrehoztátok ezt. Már a gyerekeim is itt toporogtak, hogy ők ishad ... 8 és 12 évesek. Köszönettel: Lilla

Click Here to view all testimonials